Lastminute Mallorca

Een lastminute boeken naar Mallorca kan het hele jaar door, want dit populaire Spaanse eiland wordt zowel in de zomer als de winter door toeristen bezocht. Niet zo gek, want Mallorca heeft iedereen altijd wel iets te bieden voor jongeren en ouderen; van de zonaanbidder en de watersporter tot de natuurzoeker en cultuurliefhebber.

Cultureel aanbod

Vanwege de lange zandstranden en het heldere water is Mallorca een ideale bestemming om te zonnen en watersporten. Maar ook als je van cultuur en geschiedenis houdt, kom je op dit eiland aan je trekken. Onder de interessante bezienswaardigheden vallen musea, kastelen en kerken.

Kies je voor een lastminute naar Mallorca, dan mag je de hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca, niet missen. Bezoek hier beslist even de oude stadskern en de diverse musea. Ook de La Seu Kathedraal is een populaire trekpleister.

Lastminute Mallorca: plezier voor het hele gezin

Een lastminute naar Mallorca staat garant voor een vakantie met activiteiten voor het hele gezin. Het eiland kent een grote verscheidenheid aan attracties zoals de beroemde druipsteengrotten en de grootste botanische cactustuin van Europa. Ook Marineland, een waterpretpark met spectaculaire dolfijnenshows wordt druk bezocht.

Wil je er even lekker tussenuit? Boek dan direct een lastminute naar Mallorca en geniet van alle activiteiten die dit eiland je te bieden heeft. Bekijk het actuele aanbod van de verschillende reisaanbieders en vlieg voor de meest aantrekkelijke tarieven naar jouw favoriete vakantiebestemming!

Voor meer lastiminute aanbiedingen naar Mallorca, kunt u de website Reizen-Paleis.nl bekijken.