Hotel Mallorca

Een vakantie wordt compleet met een comfortabel hotel op Mallorca. Op het eiland kun je dan ook kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod hotels in iedere prijsklasse. Of je nu gaat voor een hotel met 2 of 5 sterren, houdt van luxe of eenvoud; je vindt altijd iets dat bij je past. Vooral in de hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca, en aan de kust is het hotelaanbod heel uitgebreid.

Luxe en eenvoud

De prijs van een hotel op Mallorca hangt nauw samen met de locatie en voorzieningen. Hoe idealer de ligging en hoe meer faciliteiten, hoe duurder de prijs. Denk hierbij aan een locatie aan het strand of in een stadscentrum en voorzieningen zoals golfbanen, zwembaden en sportmogelijkheden. Veel hotels bieden bovendien een entertainmentprogramma met sporttoernooien, shows, muziekvoorstellingen en karaoke.

Hotel Mallorca: de ideale ligging

Houd je van levendigheid en drukte, dan kun je een hotel in één van de steden van Mallorca overwegen. Zo liggen er in Palma veel hotels in het centrum van de stad, tussen allerlei goede restaurants en hippe uitgaansgelegenheden. Het bruisende uitgaansleven in Palma is voornamelijk in de zomermaanden erg populair bij jongeren. Vooral Abaco, één van de bekendste cocktailtenten, wordt druk bezocht.

Of kies voor een hotel aan het strand. Ook dan is de keuze groot, want overal langs de kustlijn bevinden zich hotels en vakantiecomplexen. Vooral in populaire badplaatsen en gebieden (zoals Alcúdia en omgeving) zijn veel hotels en vakantiecomplexen te vinden.